Nieuwe Aanbiedingen

Nieuws

Klik op een van onderstaande nieuws items voor meer informatie.

Bos Waaksens

Afgelopen week ontving loonbedrijf Bos te Waaksens zijn nieuwe lader deze werdt samen met een John Deere Balenklem gemonteerd  op hun nieuwe John Deere 6830 (zie eerder nieuws). De lader kwanm later omdat deze van een nieuwe serie is dez kenmerk zich door het vergrote hefvermogen en hefhooogte. Tevens zijn de draaipunten, aanbouwdelen gemaakt van gietstaal wat een langere levensduur en stabiliteit met zich mee brengt.

Bel ons voor info!!!!


>> Lees verder
Nieuw 6115R

Vnmiddag 21-06-2012 leverden wij onze eerste nieuwe John Deere 6R serie trekkeraan de Fam. Zonderland in Westhem af. Een autopower van 115 pk met een maximaal vermogen van 135 PK


>> Lees verder
Demo John Deere Pers

Afgelopen Vrijdag was het dan zover, een primeur voor Nederland de nieuwe John Deere vierkante balenpers werdt uitgeprobeerdt bij een klant van GreveBV Bolsward. er werden met succes 204 balen geslagen (pakmaat 120*70) in droog en minder droog produkt, het tempo lag hoog en de balen waren mooi gevuldt en vierkant. Er werdt gereden met een Eveneens een demo tractor van de nieuwe John Deere R serie Type 6170 welke de pers tot 18 km baas bleek.


>> Lees verder
Pottinger Faro 4000

Vorige week werd de eerste door ons geleverde Pottinger opraapwagen afgeleverd bij J. zonderland in Westhem.


>> Lees verder
Nieuwe John Deere LBD Bos Waaksens

Deze week ontving LBD Bos Waaksens zijn nieuwe 6830 met een John Deere voorlader


>> Lees verder
John Deere 6830 afgeleverd

Onlangs ontving ontving LBD Noordenbos Wijns zijn nieuwe 6830 Standaard trekker met voorlader en fronthef deze  verving zijn Deutz Agrotron 130


>> Lees verder
Nieuwe John Deere 6830

Onlangs ontving Mts. Sterkenburch te wons hun nieuwe John Deere 6830 Eco shift met fronthef en Pto deze verving de 6610 met 10000 probleemloze uren, Veel succes gewenst.


>> Lees verder
John Deere 6330

Afgeleverd aan Mts De Jong Nienhuis te Molkwerum veel succes gewenst. Deze 110 pk sterke trekker verving de Case CX 100.


>> Lees verder
Nieuwe JD 6230

MFB Ypma in Oudega ontving een nieuwe John Deere 6230 trekker de oude 2850 met 16000 probleemloze uren werdt ingeruild. 


>> Lees verder
Aflevering Veenhuis Euro 1200

Afgelopen week mocht er weer bemest worden Bij Gebr. BUma in het "It Heidenskip".


>> Lees verder
John Deere 6430 Autopower.

Maatschap Heslinga Jeslum Koos na Vele jaren met Deutz tractoren te hebben gereden voor John Deere wij wensen hun veel succes met hun nieuwe aankoop.

John Deere 6430 140 PK Autopower, wordt vooral ingeset voor maaien, persen en bemesten.


>> Lees verder
Sauerburger SH 500

06-12-2011 afgeleverd:

Kniklader Bij Fa P.H. van Ittersum UIt de Hommerts, De SH 500 is de zwaarste uit de serie van 4 en kenmerkt zich door de grote hefvermogens, de zeer korte draaicirkel, de grote hefhoogte, en de zeer robuste uitvoering.

Wij wensen de Fam van Ittersum veel plezier met deze aankoop.


>> Lees verder
Belangrijke wijziging in Dealerschap Gebr v/d Berg B.V.

Na 41 jaar een prominente partner te zijn geweest in de verkoop en service van Deutz (fahr)tractoren en machines in Friesland, heb ik, gezien de snel veranderende agrarische mechanisatie, de grote sprongen die worden gemaakt in de technische uitrusting van tractoren en de schaalvergroting in de landbouw, gemeend mijn bakens te moeten verzetten.


>> Lees verder